avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma organizare team-building si imbinarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma organizare team-building si imbinarea de activitati sportive si cazare

Buna ziua,

Pentru infiintarea unei firme care sa aiba ca domeniu de activitata organizarea de team-buildinguri, pachete pentru turistii straini/romani in care sa includem diferite activitati sportive(ski, snowboard, bike etc) si posibilitatea de a le oferi si cazare este necesarea infiintarea unei agentii de turism?

Ce coduri CAEN putem folosi pentru a imbina aceste activitati( excursii, activitati sportive, team-buildinguri, cazare, transport)?

Multumesc,
Bogdan

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Ghid turistic - cod caen anonym3000 anonym3000 Salut! As vrea sa organizez excursii in Romania si in strainatate. Trebuie sa-mi infiintez o agentie de turism pentru asta? Ce cod CAEN am nevoie? Imi ... (vezi toată discuția)
Noul cod caen dumitru_vasilica dumitru_vasilica Buna ziua, Reprezint o agentie de turism si trebuie sa-i schimb vechiul cod caen 6330 cu altul nou conform noilor reglementari. Noul cod ptr. activitati ale ... (vezi toată discuția)