avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Virarea contributiei pentru pensie privata pt PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Virarea contributiei pentru pensie privata pt PFA

Buna ziua,
Am constatat in urma cu 2 luni faptul ca plata contributiei pentru pensie privata nu a fost efectuata in cazul meu cu toate ca am platit toate contributiile pe baza deciziei de impunere. Sunt PFA din noiembrie 2012 si pana acum nu s-a virat nimic spre contul de pensie privata. Am contactat casa judeteana de pensii, insa mi s-a transmis ca nu ei se ocupa de acest lucru si ca trebuie sa contactez casa nationala. Am facut acest lucru insa au trecut 3 saptamani si nu am primit niciun raspuns.
Ce se poate face in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Pfa - obligatii la casa de pensii si sanatate (?) / am nevoie urgent de informatii concrete! Ade13 Ade13 Va scriu pentru ca ma aflu intr-o situatie de o confuzie totala, cel putin din perspectiva personala. Sunt persoana fizica autorizata pe traduceri, nu detin ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de impunere anaf pentru 2012 mariantatic mariantatic Buna ziua, Am primit in data de 17.10 prin portalul ANAF o decizie de impunere pentru anul 2012 in care se specifica plata unor contributii la sanatate ( ... (vezi toată discuția)
Angajat si pfa - ce obligatii fiscale am ca pfa? kriss2304 kriss2304 Buna dimineata! As dori sa va intreb care sunt pasii si ce trebuie facut pentru ca eu, ca viitor angajat si ca pfa (traducator) sa fiu in legalitate. Am ... (vezi toată discuția)