avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma gandesc sa deschid un magazin online cu research ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma gandesc sa deschid un magazin online cu research chemicals

Salut,

Ma bate gandul sa deschid un magazin online cu aria de acoperire Romania, in care sa ofer produse de tip research chemicals (sau legal highs). Ceva in genul: [ link extern ] ? :)

Multumesc anticipat.
Pai...vedeti ca exista lege si daca nu sunt trecute in tabelul anexa.
Adica nu se poate...legal...
Nu inteleg. Substantele pe care vreau sa le vand nu sunt trecute in tabelul la care va referiti. Deci este vreo problema daca le vand?
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2013
aihwh, utilizator
Deci, are cineva vreo idee? :) Scuze pentru bump, e ultimul. Daca ma poate ajuta cineva..
Diferite tari au liste diferite, de ex. daca transportul trece prin Polonia si substanta respectiva e interzisa in Polonia intrati la trafic international de droguri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Research chemicals = legal? ResearchC ResearchC Un prieten de al meu vrea sa stie daca este legal sa comanzi de pe internet produse de genul \\"research chemicals\\" . Substantele care se vand nu sunt ... (vezi toată discuția)
Tabel substante interzise Florin92 Florin92 Buna ziua, sunt nou aici le forum la dvs, as dori sa aflu si eu cu exactitate unde pot gasi pe internet un tabel cu absolut toate substantele interzise in ... (vezi toată discuția)
Derivate canabis: status legal - discuție NzEwNWNjYT NzEwNWNjYT [i][b]Derivate canabis: status legal [/b][/i] Salutări. Am observat că [b]HHC[/b]-ul, un derivat al THC-ului, este consumat în public fără probleme. Pe ... (vezi toată discuția)