avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Coplatitor- imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Coplatitor- imprumut

Sunt coplatitor la un credit pe numele sotului. Acum a intervenit ceva neprevazut si trebuie sa fac un imprumut pentru o suma relativ mica pentru care pot plati rata atat eu cat si sotul rata pentru creditul lui. Nu am avut in cei doi ani nicio restanta la plata creditului. Am fost la mai multe banci sa solicit acest credit si la majoritatea mi s-a spus ca nu ma incadrez (salariul mic, lucrez in invatamant)sau mi-au sugerat sa fac o refinantare a creditului sotului la banca lor acest lucru intamplandu-se dupa ce le-am spus ca sunt coplatitor. Intrebarea pe care care v-o adresez este: apare undeva in baza de date comuna bancilor si numele coplatitorului sau doar la banca ce a acordat creditul? Repet, suntem cu ratele la zi,iar rata pentru creditul pe care vreau sa-l fac pe numele meu mi-o permit. S-ar considera fals in declaratii,daca omit ca sunt co-imprumutat.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:00, 7 August 2013
Daca mintiti este infractune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals Ginxy Ginxy Sotul meu a lucrat la o banca si a cerut refinantarea unui credit cu garantie imobiliara. Mie mi-a spus ca doreste refinantarea deoarece are acces la o dabanda ... (vezi toată discuția)
Asigurare viata incheiata in baza contract de credit underworld underworld Credit de nevoi personale contractat in anul 2007; exista imprumutat, coplatitor si garant. Imprumutatul a decedat in 2008. Coplatitorul s-a dus la societatea ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)