avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mutatie - implicatii, riscuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mutatie - implicatii, riscuri

Sunt proprietarul unui apartament in care nu locuiesc si pe care nu-l inchiriez.
O ruda m-a rugat sa-i fac mutatie la aceasta adresa.
Ce implica realizarea acestei proceduri?
Ma refer la riscuri si costuri.
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 8 August 2013
OIL, utilizator
Cel mai recent răspuns: OIL , utilizator 10:23, 8 August 2013
banuiesc ca sa l luati in spatiu. Trebuie sa va duceti cu actul casei la Politie sa dati o declaratie ca l luati in spatiu sau declaratia o puteti da in forma autentica la notar. Dvs ramaneti proprietarul apartamentului.
Va multumesc pentru raspuns si va mai rog, daca se poate:
Fac doar ce mi-ati recomandat in mesaj?
Nu trebuie incheiat contract de inchiriere?
daca faceti contract de inchiriere trebuie sa l inregistrati la fisc trebuie sa platiti impozit pe chirie. daca nu incasati nicio chirie nu faceti.
Am inteles. Il iau in spatiu fara obligatia incheierii unui contract de inchiriere, chiar daca o sa locuiasca in apartament ( fara a-mi plati chirie).

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 8 August 2013
OIL, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura speciala craciun159 craciun159 Buna ziua am o cumnata care doreste sa cumpere o locuinta in bucuresti pe care ulterior sa mi/o inchirieze mie iar eu doresc sa/mi fac mutatie pe noua ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu cu viza de flotant /anulare luare in spatiu lucianbenu lucianbenu as dori sa stiu cum pot sa anulez o luare in spatiu fara contract de inchiriere a unei rude care nu are drept de propietate asupra imobilului iar adoua ... (vezi toată discuția)
Stau într-o locuință închiriată prin agenție, dar încă n-am contract. e legal ce se întâmplă? n-aș vrea să arunc cu bani într-o astfel de chirie dazzlingmercurial dazzlingmercurial Salutare ! Recent m-am mutat intr o chirie noua, am gasit o prin agentie si cu am vazut o am si luat o , problema e ca eu inca nu m-am vazut cu proprietarul , ... (vezi toată discuția)