avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura speciala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura speciala

Buna ziua
am o cumnata care doreste sa cumpere o locuinta in bucuresti pe care ulterior sa mi/o inchirieze mie iar eu doresc sa/mi fac mutatie pe noua locatie Cum trebuie procedat legal in condițiile in care ea nu poate veni in tara , trebuie sa/mi faca procura sa cumpar apartamentul pe care ulterior sa mi/l inchiriez legal la fisc si unde ulterior sa.mi fac mutatie. Se poate ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:36, 7 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru cumparare va poate face procura dvs, insa pentu inchieriere, trebuie sa imputerniceasca alta persoana (nu puteti sa incheiati un contract de inchiriere cu dvs insusi. Sa semnati si ca imputernicit al ei si ca locatar)
Deci trebuie trimise 2 procuri si o declaratie: o procura pentru cumparare, o procura pentru inchiriere si o declaratie ca e de acord sa va ia in spatiu.
Toate, numai la Ambasada sau Consulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in lipsa proprietarului ili47 ili47 Buna, asi dori sa dau in chirie apartamentul fiicei mele ,cine este in strainatate . Ce acte sunt necesare la Adm Finantelor ? ( ea doreste sa ... (vezi toată discuția)
Buna ! vreau sa ii fac copilului de 12 ani pașaport... sunt ... NicoVanea NicoVanea Buna ! Vreau sa ii fac copilului de 12 ani pașaport... Sunt divorțată, custodie comuna,însă tatăl copilului este la 400 km de noi și nu vrea sa vina in ... (vezi toată discuția)
Succesiune tudor_11 tudor_11 am deschis succesiunea dupa bunica pentru o casa si curte la tara si 6000 m extravilan. am convenit cu restul mostenitorilor ,contra unei sume de bani sa-mi ... (vezi toată discuția)