Buna ziua.Daca imi schimb numele datorita faptului ca ma casatoresc trebuie ca angajatorul sa imi faca un act aditional la contractul de munca in care sa opereze schimbarea numelui sau este necesar doar copia certificatului de casatorie si copia dupa buletin care sa se ataseze la dosar apoi sa fie trimise in revisal?Astept raspunsul dvs.Va multumesc
5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (3) in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, intr-un termen de 20 de zile lucratoare de la data aparitiei modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege. Conform acestui articol privind identitatea partilor se face act aditional.Teoretic se face,dar practic?Va multumesc anticipat!
Ok, multumesc.Am intrebat pentru ca in art respectiv facea referire la identitatea partilor si vreau sa nu fiu in necunostiinta de cauza.Inseamna ca aduce doar copia dupa certificatul de casatorie, buletin si in 20 de zile opereaza schimbarea in revisal si in registrul de evidenta privind personalul.Multumesc inca odata!