A depus cineva raportarile contabile semestriale pt 30.06.2013 la ghiseu? Intreb pentru ca am cateva nelamuriri:
Conform Ordinului 1013 din 2013 : Formatul electronic al raportărilor contabile depuse pe internet sau la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice constă într-un fişier PDF la care este ataşat un fişier xml.
Am completat fisierul PDF, l-am validat mi-a generat fisierul xml.
Pe CD trebuie sa salvez separat fisierul PDF si xml sau doar fisierul PDF care are fisierul xml atatsat?
Si as vrea sa stiu daca voi ati mai depus si altceva in afara de cele mentionate mai sus? Spuneau unele persoane pe internet ca au mai depus si o balanta contabila la 30.06 si o Adresa inaintare bilant. Dar nu stiu daca trebuie si astea
Mie imi cere la Admin Financiar a jud Ilfov si un fisier zip....scrie undeva in reglemantari ca trebuie atasat vreun zip ? si ce sa contina ?
Multumesc
Bilant 31.12.2011
nicod
Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu salvarea bilantului pe CD, nu ma descurc (nu am certificat digital). Arhivarea documentelor scanate am facut-o astfel: adauga ... (vezi toată discuția)