Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu salvarea bilantului pe CD, nu ma descurc (nu am certificat digital). Arhivarea documentelor scanate am facut-o astfel: adauga intr-o arhiva, am selectar ZIP si OK.
Am completat bilantul, nu are erori, i-am dat validare, mi-a spus ca s-a validat cu succes, apoi imi spune sa atasez arhiva documentelor scanate, I-am dat click pe arhiva zip si s-au atasat. Pe agrafa apar zip si xml. Cand inchid bilantul, ma intreaba daca salvez modificarile, i-am dat da si le-am salvat in pdf.
Pe CD, i-am dat cu copy si paste pe pdf, xml si arhiva zip (documentele scanate initial), numai ca pe CD , daca incerc sa deschid arhiva ZIP, nu se deschid pdf-ul si doc scanate, imi spune: ,,unexpected end of arhive''. Unde am gresit?
Multumesc
Din cate imi amintesc eu, cand 112 se ducea inca la ghiseu, declaratia trebuia inscriptionata pe CD.Nu mergea copy/paste.Poate asta-i problema si la bilant.
Imi pare rau ca insist, dar Imi poate spune cineva cum se copiaza pdf de la bilant pe CD?
Am incercat cu copy/paste si sent to CD dar daca deschid apoi ZIP-ul imi spune ,, sfarsit neasteptat al arhivei''. Il pot copia altfel?
Folositi un program de inscriptionare al CD-urilor, pe care il puteti descarca gratuit de pe internet. Cautati cu aceste cuvinte si sigur veti reusi. Nu pot posta numele programului, este interzisa reclama in forum.