avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general salvare bilant pe cd
Discuție deschisă în Contabilitate în general

salvare bilant pe cd

Spuneti-mi si mie,va rog,cum,ce si de unde salvez pe cd ptr.unitatea fiscala, bilantul ?
Am validat bilantul, am atasat anexele arhivate zip., asa cum cere programul cad dai validare.
Am verificat atasamentul din butonul " agrafa" si acolo am gasit : anexe bilant 31.12.2011 zip. si s 1003.xml.
Cum trebuie sa procedez ptr.a a salva pe CD ? Ce fisiere trebuie sa contina cd-ul ?
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 21:34, 8 Aprilie 2012
Bilantul validat cu anexe .zip acela il salvati pe CD,acel format PDF de bilant.:D
Multumesc mult.
O seara buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 31.12.2011 nicod nicod Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu salvarea bilantului pe CD, nu ma descurc (nu am certificat digital). Arhivarea documentelor scanate am facut-o astfel: adauga ... (vezi toată discuția)
Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)