avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Participarea la prelevare de organe
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Participarea la prelevare de organe

Buna! Lucrez ca si asistent medical de anestezie in cadrul unui spital in care se fac prelevari de organe. Din motive etice, morale si religioase nu doresc sa particip la o astfel de operatie. Exista legal posibilitatea de a nu participa ? Sau in caz de refuz , ce prevedere incalc si ce sanctiune pot primi? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vineri-sambata liber pe motive religioase mi_ella mi_ella Buna ziua, ma confrunt cu o problema care imi da batai de cap. Lucrez in cadrul unui spital judetean de urgenta si am urmatorul caz: -in urma reabilitari ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent! posibil malpraxis! nickra nickra Buna seara, avem nevoie urgenta de ajutor cu privire la urmatoarea situatie: - barbat (angajat ca electrician la spitalul de boli infectioase Matei Bals) ... (vezi toată discuția)
Ordin neresuscitare eli14 eli14 Exista in Romania posibilitatea redactarii unui testament sau ordin de neresuscitare si refuz tratament in caz de boli fatale, accidente etc.? (vezi toată discuția)