avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar

buna ziua. de 3 saptamini mam casatorit si sotul meu are 2 credite la o banca al carei rata e fff mare cam 60% din salariul lui luate din octombrie anul trecut si februarie anu alata .acum ca sa casatorit cu mn care am un copil si la serviciu suntem amandoi in intretinerea lui nu se poate face ceva ca sa ai scada rata fiind 3 membri in familie?banca refuza asa ceva. daca iar pune oprire pe salar cit ar fi procentul care lar putea pune banca avind in vedere ca nu mai e singur?
Cel mai recent răspuns: damianramona , utilizator 13:14, 20 August 2013
Puteti sa aveti oricat de credite, prin executare silita numai 1/3 din venituri poate sa retina executorul.

Problema ceea mai mare a bancilor este rigiditatea, de aceea numarul creditelor neperformante este in continuu crestere, daca ar da curs unor cereri de reesalonare din timp n-ar mai sta atat de prost la acel capitol.
am revenit am fost la banca si am cerut o reesalonare din nou dar nici nu au vrut sa discute asa ceva. mai am o intrebare: daca o sa faca o cerere prin care sa solicite sa nu ai mai opreasca rata automat de pe card si sa plateasca din mana ar folosi la ceva sar putea face sau eventual sa faca un alt card de salar.E fff rau cu banca asta pt ca daca ai ramine 50 de lei pe card de pe o zi pe alta tot ai ia banca si cind ai intrebam de ce pt ce ne pune in fata un extras de cont cu tot felul de comisioane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit - retinere rata din cont damianramona damianramona daca am credit la o banca si salariul il iau la acceasi banca doar ca pe conturi diferite poate sa imi opreasca rata de pe cel de salar daca nu platesc o ... (vezi toată discuția)
Restante la credit mikky_9 mikky_9 Buna ziua! Am un credit de nevoi personale la o banca,am restanta 1500 lei,mi-a scazut salariul si am cerut reesalonarea ratelor.Banca mi-a cerut garantie ... (vezi toată discuția)
Despre rate cimbru cimbru in 2009 am facut un credit la o banca,in sept 2010 sotul a intrat in somaj si eu bugetara fiind ni s au diminuat venit.subst.am mers pe la bancile unde aveam ... (vezi toată discuția)