avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

buna ziua am si eu o intrebare care suna cam asa: mi se poate cere de catre politistii dintrun alt judet,telefonic,sa le transmit prin posta o declaratie cu privire la o plangere penala??? k sa poata da o recomandare de solutionare? multumesc.
Cel mai recent răspuns: you , utilizator 13:13, 18 Martie 2009
Inteleg ca ati facut o plangere penala la o politie dintr-un alt judet?
Am fost sunat de lo o sectie de politie dintr-un sector din bucuresti ca o anumita persoana a facut plangere penala impotriva mea si mi sa zis sa vin la bucuresti pt a da o declaratie ,dar eu sunt din neamt si mia zis sa le trimit prin posta o declaratie cu privire la pangerea facuta de cel din bucuresti
Cam ciudat, prin posta. Il cunoasteti pe cel care a facut plangere?
da e un ...... a facut o sesizare la politie in bucuresti ,am fost chemat la politia neamt si am dat declaratie si acum ma trezesc ca trebuie sa dau o declaratie la o plangere penala.
Sa inteleg ca sunteti cel invinuit. Daca este asa declaratia poate fi data in fata organelor de cercetare, eu nu am auzit de declaratii trimise priun posta. Doar daca au reinventat C.proc.pen d-nii politisti din Bucuresti.
Insa se poate da declaratii la politia din Neamt pentru o sesizare facuta in Bucuresti.

Alte discuții în legătură

Am vreo sansa??? cipdy cipdy pe scurt lucrurile stau cam asa:acum un an si un pic am vandut prin intermediul unui site de licitatii on line un tv auto unui cetatean din Bucuresti (eu fiind ... (vezi toată discuția)
Cum opresti un reclamagiu perlutina perlutina Din 2002 sunt tirit in procese de un individ care imi este vecin . Am avut zeci de procese penale si civile. Niciodata nu a cistigat nici un proces. Am zeci de ... (vezi toată discuția)
Am fost acuzat, pe nedrept, de înșelătorie pe olx, iar acum sunt amenințat și înjurat la telefon. ce trebuie să fac? AndreiCristianRRR AndreiCristianRRR Salutare, am 16 ani si am fost acuzat de inselatorie pe olx. Acum ceva timp in urma (nu a trecut mai mult de o luna) am pus un anunt cum ca vand un MicroSD ... (vezi toată discuția)