buna ziua am si eu o intrebare care suna cam asa: mi se poate cere de catre politistii dintrun alt judet,telefonic,sa le transmit prin posta o declaratie cu privire la o plangere penala??? k sa poata da o recomandare de solutionare? multumesc.
Am fost sunat de lo o sectie de politie dintr-un sector din bucuresti ca o anumita persoana a facut plangere penala impotriva mea si mi sa zis sa vin la bucuresti pt a da o declaratie ,dar eu sunt din neamt si mia zis sa le trimit prin posta o declaratie cu privire la pangerea facuta de cel din bucuresti
da e un ...... a facut o sesizare la politie in bucuresti ,am fost chemat la politia neamt si am dat declaratie si acum ma trezesc ca trebuie sa dau o declaratie la o plangere penala.
Sa inteleg ca sunteti cel invinuit. Daca este asa declaratia poate fi data in fata organelor de cercetare, eu nu am auzit de declaratii trimise priun posta. Doar daca au reinventat C.proc.pen d-nii politisti din Bucuresti.
Insa se poate da declaratii la politia din Neamt pentru o sesizare facuta in Bucuresti.
Am vreo sansa???
cipdy
pe scurt lucrurile stau cam asa:acum un an si un pic am vandut prin intermediul unui site de licitatii on line un tv auto unui cetatean din Bucuresti (eu fiind ... (vezi toată discuția)