avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Surdomuditate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Surdomuditate

Buna ziua va rog sa ma ajutati urgent, parinti mei sunt surdomuti si as dori sa le iau proteze auditive dar translatorul lor une sunt inscrisi la liga surdomutilor mi-a zis ca e interzis de lege ca ei sa poarte proteze pentru ca o sa piarda pensia in valoare de 235 , si este singurul venit al lor. Este adevarst pot pierde pensia. Atunci de ce casa de asigurari deconteaza oparte din valoare protezelor. Nu stiu ce sa fac va rog sa imi radpundeti la msj va rog
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 06:12, 9 August 2013
Ati inteles gresit cea ce v-a comunicat interpretul surzilor. Situatia este ca din moment ce parintii dvs sunt surdo-muti,asa cum este specificat in certificatul de handicap,din moment ce parintii isi doresc proteze auditive si le vor purta,atunci se va intelege ca de fapt parintii dvs nu sunt surzi. Asa ca pana la urma daca parintii dvs vor sa primeasca asigurari de decotarea a aparatelor auditive,se va inregistra de catre care persoane sunt folosite,cea ce va conduce la suspectarea ca parintii dvs nu sunt surzi,si astfel li se va taia acea indemnizatie de handicap in valoare de 234 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru o persoana cu handicap (surdo-muta) Juliu Juliu Buna ziua, numele meu este Iulian si sunt din Bucuresti. Pentru ca sunt nou pe acest forum si pentru ca am observat ca tot incercand sa caut ceva pe unul din ... (vezi toată discuția)
Cine primeste ajutor de inmormantare? militaruflorentina militaruflorentina Buna ziua, Va relatez pe scurt datele problemei si sper sa primesc un raspuns cat mai repede. Va multumesc anticipat. Unei persoane salariate (salariu minim ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil major cu handicap ContSters274581 ContSters274581 va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste raspunsuri la urmatoarea problema.Sotul,pensionar limita varsta divorteaza in 2006 de nevasta cu care are un copil ... (vezi toată discuția)