avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Obligarea la inmatriculare fara taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Obligarea la inmatriculare fara taxa auto

Buna ziua ,

As dori sa stiu daca este posibil sa solicit inmatriculare provizorie a unui autovehicul pana la ramanerea definitiva a sentintei prin care s-a dispus obligarea paratei -Institutia Prefectului , la inmatricularea acestuia fara plata taxei auto , in conditiile in care acest auto a mai beneficiat de acordarea a 3 seturi de numere rosii.

Mentionez ca tribunalul a admis actiunea de obligare la inmatriculare , dar Institutia Prefectului a atacat cu recurs sentinta trib. - termenul la Curtea de Apel fiind la mai bine de 1 an de la declararea recursului.

Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 13:18, 9 August 2013
www.avocatnet.ro/content/for...

din pacate doar in cateva judete din tara exista aceasta practica, in restul nici o sansa...
nu stiti cum e la maramures?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate inmatricula fara plata taxei auto ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate lamuri cineva: O cunostinta de-a mea vrea sa cumpere un autoturism din Germania si ar vrea sa stie daca il poate ... (vezi toată discuția)
Anulare plata taxa inmatriculare bucuresti alecs22 alecs22 Buna ziua, Am cumparat in ianuarie 2011 un autovehicul din '97 si vreau sa dau in judecata statul pentru anularea taxei de inmatriculare. Am tot citit pe ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)