avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Valabilitate certificat IML (medico-legal)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Valabilitate certificat IML (medico-legal)

Buna!Doresc informatii legate de un prieten care sa culcat cu o fata(14 ani fara o luna-momentul actului sexual).El a realizat ca nu este deloc bine ceea ce va urma sa faca de aceea a intrebato daca e sigura de ceea ce vrea sa faca si daca nu va avea probleme cu parintii ei spunandui ca el nu vrea o relatie.Din contra ea la rugat sa se culce cu ea nu a fost fortata.Dupa ce ei sau culcat impreuna a mai trecut o saptamana si fata respectiva lea spus parintilor,acestia au mers la medic au facut Certificat IML (medico-legal) si acum il ameninta ca daca nu continua relatia cu fata lor vor merge a politie si vor depune plangere iar el va ajunge dupa gratii.As dori sa aflu informatii ajutatoare.Cum sau ce ar trebui sa faca sa nu aiba probleme sa fie obligat sa continuie relatia cu fata respectiva si sa nu ajunga la inchisoare?mentionez fata are momentan 13 ani in cateva zile va face 14 ani si baiatul are 19 ani.va multumesc
Poate cineva sa ma ajute cu informatiile legate de intrebarea de mai sus?
Certificatul IML nu isi va pierde valabilitatea, va avea valoare probatorie oricand raportat la momentul respectiv iar atata timp cat nu intervine prescriptia raspunderii penale teoretic pot depune plangere penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ea minora, el major Achile Achile Buna seara,incep prin a va ruga sa ma lamuriti intr-o chestiune Putin Mai delicata.Fratele meu in varsta de 19 ani are o relatie cu o fata in varsta de 15 ani ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu o minora floriann floriann Buna ziua, as dori sa adresez cateva intrebari, deoarece acest subiect m-a facut curios. Mentionez ca am pus intrebarile doar de curiozitate. 1. Cum se ... (vezi toată discuția)
As dori un raspuns va rog frumos - sora mea minora vrea sa se mute cu un baiat liviu19101988 liviu19101988 Sora mea are doar 13 ani jumate si a decis sa se mute impreuna cu un baiat mai mare ca ea cu 5-6 ani . ce as putea sa fac in privinta asta ,avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)