Am avut si eu un credit ca romanul acum vreo 3 ani, si nu lam mai platit. Banca respectiva a trimis creditul meu la o firma de recuperatorii care ulterior m-a trimis in judecata si am primit o scrisoare de executare silita. Nu am garantat cu nimic, nu am nimic pe numele meu, am locuit cu parintii si acum ca sunt plecat din tara ( legal) parintii primesc tot felu de scrisorii ca o sa fiu executat silit si tot felu de chestii. Sunt ei in vreun pericol daca nu au garantat cu nimic sau daca eu nu am girat cu nimic si nu am nimic pe numele meu ? Are ce sa imi faca banca mie ?
Ce fel de credit ati primit?. Uitati-va la contract , ce ati semnati si o sa va lamuriti singur daca si cum puteti fi executat sau daca parintii pot ori nu sa raspunda in locul dumneavoastra.
Daca nu sunt parte in contract, parintii nu raspund pt datoriile dvs.
Deocamdata nu au ce sa va ia cat nu realizati venituri si nu detineti bunuri, candva, daca veti dobandi bunuri, iar dansii insista in executare, nelasand sa se prescrie.. atunci poate prin ceva de executat.
Datorie banca
cristinabaciu
Buna ziua, fratele meu a ramas cu o datorie la banca, el momentat e detinut in penitenciar pentru multi ani si nu-si poate achita aceasta datorie, dar familia ... (vezi toată discuția)