avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită execuare silita a apartamentului parintilor mei
Discuție deschisă în Executare silită

execuare silita a apartamentului parintilor mei

acum 4ani am facut un credit de nevoi personale pe care apoi nu l am mai putut plati ramanand fara servici si la ora actuala.in contract nu zice nimic de nici o garantie imobiliara au la dosar doar o factura pe domicililiul vechi adica al parintilor.intre timp m am casatorit si mi am schimbat domiciliul.acum o luna au primit in posta o scrisoare de la executorul judecatoresc.se poate sa execute apartamentul chiar daca nu e pe numele meu?multumesc
Buna ziua,

In cazul in care parintii dvoastra au girat pentru creditul ce l-ati contactat pot sa se intoarca impotriva lor. Executorul poate sa execute silit doar bunurile ce va apartin dvoastra sau a celor care au girat pentru dvoastra.
Din nefericire raspunsul este afirmativ in cazul in care parintii tai te-au girat sau sunt codebitori pentru creditul contractat! In cazul in care acestia nu sunt giranti sau codebitori nu pot fi executati silit!
Din moment ca parintii nu au girat nu se poate executa imobilul lor.
Va poate face porire pe salariu sau sa astepte pana veti mosteni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca fiul meu a facut credite si a plecat din tara? antecume antecume Buna ziua, Unul dintre fiii mei a contractat mai multe credite: doua credite de nevoi personale fara garantie si o descoperire de card. El e plecat in ... (vezi toată discuția)
Datorii la banci gabiy08 gabiy08 salut . am si eu o problema . am mai multe credite de nevoi personale printre care si unul la credit europe bank pe care nu l-am mai platit de vreo 6-8 luni ... (vezi toată discuția)
Cred nevoi pers kinga-amalia kinga-amalia nu pot achita suma totala 17800 ron si voi ajunge la executor silit ce pot patii traiesc in strainatate (vezi toată discuția)