acum 4ani am facut un credit de nevoi personale pe care apoi nu l am mai putut plati ramanand fara servici si la ora actuala.in contract nu zice nimic de nici o garantie imobiliara au la dosar doar o factura pe domicililiul vechi adica al parintilor.intre timp m am casatorit si mi am schimbat domiciliul.acum o luna au primit in posta o scrisoare de la executorul judecatoresc.se poate sa execute apartamentul chiar daca nu e pe numele meu?multumesc
In cazul in care parintii dvoastra au girat pentru creditul ce l-ati contactat pot sa se intoarca impotriva lor. Executorul poate sa execute silit doar bunurile ce va apartin dvoastra sau a celor care au girat pentru dvoastra.
Din nefericire raspunsul este afirmativ in cazul in care parintii tai te-au girat sau sunt codebitori pentru creditul contractat! In cazul in care acestia nu sunt giranti sau codebitori nu pot fi executati silit!
Datorii la banci
gabiy08
salut . am si eu o problema . am mai multe credite de nevoi personale printre care si unul la credit europe bank pe care nu l-am mai platit de vreo 6-8 luni ... (vezi toată discuția)