avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cred nevoi pers
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cred nevoi pers

nu pot achita suma totala 17800 ron si voi ajunge la executor silit
ce pot patii traiesc in strainatate
In conditiile in care nu aveti credit ipotecar,bunuri in proprietate si nici venituri sau conturi ,nu aveti cum sa fiti executat silit. Daca,din nefericire aveti codebitor/coplatitor la contractul de credit,acesta va plati in locul dvs.,ori va fi executat silit in cazul imposibilitatii efectuarii platii debitului restant.
daca la credit de nevoi personale s-a cerut girant ...acela nu prea mai este "de nevoi personale" . ipoteca nu are cu sa se puna....

veti fi executata . acesta este raspunsul...vor fi executate bunurile , viitoarele venituri , iar executorul va pune toate bancile din Romania in tema , si veti fi urmarita in caz ca veti deschide un cont in vreo banca romaneasca , acesta urmand sa fie executat .
mersi de mesaj
dar ei stiu ca eu traiesc in ungaria ,am dubla cetatenie atunci ce se intamlpla
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. se poate vinde locuința bun comun dacă e ipotecată la o bancă? Ccris74 Ccris74 Buna ziua, Sotul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. Locuinta, proprietate comuna este ipotecata la o banca. Se poate vinde acest ... (vezi toată discuția)
Executare silita teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am o problema la care nu mai am solutie. In 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la o banca (nu stiu daca am voie sa postez numele) ... (vezi toată discuția)
Executare silita MariusOvidiu MariusOvidiu Buna ziua Am primit de la Biroul Executorului Jubecatoresc ............. o somatie de executare silita pt neachitarea unui credit. La un moment dat ... (vezi toată discuția)