avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua
Am primit de la Biroul Executorului Jubecatoresc ............. o somatie de executare silita pt neachitarea unui credit.
La un moment dat scrie ... Executarea poate continua si in contra succesorilor.... ce inseamna asta?
Eu nu am nimica pe numele meu doar o masina care valoreaza 1200 RON.... Creditul a fost de nevoi personale fara girant fara ipoteca.... eu sunt in concediu de crestere a copilului si sotia nu lucreaza.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 22:12, 28 Iulie 2010
Poate continua contra succesorilor in situatia in care intentionati sa scoateti bunurile de sub urmarire. Bunurile vor fi urmarite si contra succesorilor( catre cine trasnmiteti bunurile )
Inteleg ... nu am decat o masina pe numele meu.... poate sa se execute silit apartamentul parintilor? sau a socrilor mei?
numai bunurile care sunt pe numele d-voastra
Cat timp poate dura executarea silita?
Parintii mai traiesc?Pt.ca daca nu traiesc si s-a facut succesiunea pe acest apartament,executorul are de ce sa se ia.Daca nu aveti bunuri pe numele dvs...asta este,dar o sa va puna poprire pe veniturile licite.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)
Legea falimentului persoanei fizice MariusOvidiu MariusOvidiu Buna ... am un credit la o banca si nu mai am posibilitate sa-l platesc in curand voi ajunge la 120 zile de credit neplatit... sunt in concediu de paternitate ... (vezi toată discuția)
Cred nevoi pers kinga-amalia kinga-amalia nu pot achita suma totala 17800 ron si voi ajunge la executor silit ce pot patii traiesc in strainatate (vezi toată discuția)