avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Se plateste impozit pe scutirea de la plata ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Se plateste impozit pe scutirea de la plata contributiei pentru pensii a angajatorului in cazul unui srl-d?

Buna seara,

In cazul unui SRL -D (scutit la plata contributiei pentru pensii - angajator) as avea urmatoarea problema: 431=758 (alte venituri din exploatare) chiar trebuie platit impozit pe venit 3% trimestrial pe aceasta scutire? In cazul in care nu s-au introdus aceste sume in baza de impozitare pe o perioada de 7 luni, in care s-a platit impozit pe venit cat de grav este? in contabilitate nu s-a inregistrat nici 431=758 lunar.

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: MitranStefania , utilizator 17:07, 19 August 2013
Sunt 2 inregistrari:

6451 = 4311
4311=7417

Si nu, nu se plateste impozit pe venit.
Multumesc!

Pe alt forum mai mare (apartinand unui portal care are si video cu un consultant) aceasta scutire se inregistreaza in 758!
Ultima modificare: Luni, 19 August 2013
MitranStefania, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d -inregistrari scutiri alinafay_bv alinafay_bv Buna ziua, pentru un SRL-D, scutirea acordata de la plata contributiilor de asigurari sociale datorata de angajatori(OUG6/2011 ,art5,lit.c)-CAS 20.8% si fd. ... (vezi toată discuția)
Impozit venit srl_d antonia_m09 antonia_m09 Sumele reprezentand datorii privind asigurarile sociale scutite cf OUG6/2011 la un SRL -Ds e inregistreaza in contabilitate cu ajutorul contului 758 - \"Alte ... (vezi toată discuția)
Monografie restituire taxa auto sanducatanas sanducatanas Sunt SRL,am cumparat in ultimii ani mai multe mijloace de transport pentru care am platit taxa de prima inmatriculare.Am actionat in instant,am castigat,am ... (vezi toată discuția)