avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită URGENT - Rectificare act adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

URGENT - Rectificare act adjudecare

Buna ziua,

Am intrat in posesia actului de adjudecare si la notar, cand am vrut sa fac mai multe copii legalizate am observat o eroare in adresa mea, cea a adjudecatarului. Anume, la numarul strazii in loc de 213 este trecut 123.
am incercat sa dau de executor sa-i spun de eroare, dar nu am reusit sa-l gasesc.
imi puteti spune daca mai este valabil actul asa cum este.
aceasta este singura greseala, in rest CNP-ul si restul adresei sunt corecte si coplete.
mai poate executorul rectifica actul eliberat, mai poate elibera altul si ppe acesta sa-l anuleze?
ce pot face in aceasta situatie?

Multumesc mult de raspuns si ajutor.
Cel mai recent răspuns: bamsel , utilizator 08:50, 18 Martie 2009
Nu am mai intalnit aceasta situatie. Dar a refuzat notarul legalizarea?Nu cred.
Trebuie sa dicutati cu executorul. De principiu, el ar trebui sa fie in masura sa faca rectificarea.Problema este ca acel act de adjudecare, produce deja efecte. Avand in vedere insa ca este vorba doar de o eroare materiala evidenta, toate celelalte mentiuni fiind corecte si asumate(banuiesc ca ati semnat actul) atunci executorul trebuie sa remedieze situatia.

Daca refuza, trebuie sa faceti contestatie impotriva refuzului executorului judecatoresc.
Este doar o parere.

succes
av. Ileana Schwarz
Multumesc de raspuns.
m-am linistit unpic.
nu, notarul nu a refuzat legalizarea, dar acolo am vazut greseala.
sper sa nu refuze ca nu e o greseala mare.
contestatia se face la tribunal? sau la corpul executorilor judecatoresti - asta daca exista asa ceva?

Multumesc
Teo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare act de adjudecare Ofof Ofof am participat la o licitatie ce avea ca obiect un apartament asupara caruia eu aveam o creanta (sulta) obtinuta in uram unei hoatarari judecatoresti ramase ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de adjudecare imobil din 1995 este titlu de proprietate? ContSters22096 ContSters22096 X a adjudecat in imobil in cadrul unei executari silite ... are o copie a pv de adjudecare pe care e aplicata o stampila a Notariatului de Stat (din anul ... (vezi toată discuția)
Impozit 2% ptr adjudecare imobil bamsel bamsel Buna Ziua, In urma cu ceva vreme am achizitionat un imobil la licitatie publica tinuta la sediul executorului jud. cand am primit actul de adjudecare, ... (vezi toată discuția)