avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SPATIU INCHIRIAT-CHIRIASUL NU A PLATIT CHIRIA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SPATIU INCHIRIAT-CHIRIASUL NU A PLATIT CHIRIA

Am inchiriat un spatiu comercial unei anumite firme. De cateva zile chiriasul nu si-a platit chiria, dar nu a platit niciodata nici utilitatile, respectiv gaze, electrica, apa, telefonie fixa, etc (acestea ajungand la o suma cam URIASAAAAA).
Cum pot proceda sa anulez contractul??? In contract se specifica ca daca intarzie plata chiriei cu 15 zile se anuleaza contractul, dar ca se si obliga chiriasul sa plateasca utilitatile.
Cel mai recent răspuns: Marian Turtoi , Consultant managementul calitatii 13:45, 8 Aprilie 2009
SE PARE,CA DE FAPT,VA DERANJEAZA CA NU A PLATIT UTILITATILE!!?NU REZILIEREA CONTRACTULUI E PROBLEMA!ALTA DATA CIND MAI INCHIRIATI VA SFATUIESC SA CERETI UN CUANTUM DE 2 LUNI CHIRIE IN AVANS,CONSTITUIND GARANTIA CE O VETI RETURNA LA INCHEIEREA CONTRACTULUI,ASTFEL VA ASIGURATI DE PLATA UTILITATILOR PE CELE DOUA LUNI PLATITE "IN AVANS".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial inchiriat-chiriasul refuza sa plateasca chiria hambra hambra Am inchiriat un spatiu comercial unei anumite firme. Chiriasul refuza sa plateasca chiria invocand anumite motive. De cand a inchiriat spatiul ( aproximativ 3 ... (vezi toată discuția)
Am închiriat un apartament cu contract, dar nu am înscris în el valoarea reală a chiriei iar acum am probleme cu chiriașul. nu-l mai vreau acolo, ce pot să fac? pysy182003 pysy182003 buna ziua, am o mica-mare problema, am inchiriat un apartament, am facut contract de inchiriere intre noi- dar nu a fost inregistrat (nici la notar, nici la ... (vezi toată discuția)
Inchirieri - chiriasul are restante la plata chiriei si la plata utilitatilor juna juna Am inchiriat un ap cu contract si chiriasii nu au mai platit chiria si au mari restante la lumina si intretinere. Unul a plecat si m-a anuntat si al doilea ca ... (vezi toată discuția)