buna ziua as avea si eu o intrebare la care astept si un raspun in legatura cu facebooku, fostu meu prieten si-a angajat o televiziune pentru a ma urmari neavand incredere in mine ... cei angajati mi-au spart parola de facebook si au luat drept ca dovada convorbirile mele cu diferite persoane cu care ma confesam ... ca a-si fi gresit ...confesanduma si i-am ascuns lucru asta ....ei vor sa ma difuzeze pe postul tv ..i-au zis fostului meu prieten sa astepte momentu potrivit si sa nu imi zica nimic ..dar eu intrun final am afllat de la el era in stadiu de ebrietate si m-a sunat... as dorii sa ii dau in judecataa daca se poate ... bineinteles ca mi-au spart contu pentru violarea corespondentei ...
cei de la televiziune o fi emisiunea de pe postul PRIMA TV ? Poate este emisiunea numita: Tradati in dragoste.
Din cate am vazut cei filmati de acest post de televiziune nu au dat sau nu au putut da in judecata postul de televiziune Prima tv.
odata ce numai ai nimica cu el nu are nici un drept sa iti verifice facebookul si nici altii platiti cu miliarde nu cred ca e corect fata de un om sa te bagi in viata lui daca numai ai nimic cu el ......