avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu

Buna ziua!
Pentru un autovehicul Dacia Logan (deja inmatriculat in Romania) este necesara in vederea transcrierii achitarea taxei de mediu?
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 19:38, 11 August 2013
Daca este inmatriculat inainte de 2007 sau daca propietarul a recuperat taxa,trebuie platit timbru de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)
Daca se recupereaza taxa auto la vanzare cumparatorul va plati din nou aceasta taxa? tcata tcata Buna ziua, Doresc sa recuperez taxa auto pentru un autoturism inmatriculat in luna august 2007. De asemenea doresc sa vand acest autoturism peste cateva ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto darian2006 darian2006 Buna ziua! Daca doresc sa cumpar un fiat brava din 1997,benzina,1370 cm cubi si 55 cp,inmatriculat in romania,in 03.01.2012,am de platit taxa de poluare si ... (vezi toată discuția)