avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare din casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare din casa

Eu si sotia am luat un ap , banii find ai ei am dat declaratie la notar ca nu am pretentii find trecut cu zero la suta in cf.Acum vrea divort ma ameninta ca ma da afara cu politia pt ca nu am domiciliu in ap.Intrebare ma poate da afara pana la pronuntarea divortului?
Nu va poate da afara pana la divort decat daca sunteti violent.
Violenta nu are treaba.
Va poate da afara daca nu veti niciun drept.
Ba, are treaba daca doamna obtine un ordin de restrictie si protectie sau odata cu divortul cere si evacuarea dansului pe motiv ca nu pot convietui pt ca e violent, bea, sparge etc. Altfel, fara motiv ( doar ca esti proprietar) nu poti cere evacuarea in timpul casatoriei. Cum ramane cu sotii care trebuie sa-si acorde sprijin bla, bla, reciproc ?

Puteti merge si la cartea funciara sa notati ca locuinta a familiei.
Mai e un aspect, una e sa nu ai pretentii si alta sa fi unic proprietar.
El nu mai e proprietar din cate am inteles.
Trebuia vazut actul.
Violenta nu are treaba ca nu e proprietar si poate fi dat afara si daca e linistit si face ea scandal.
Adica chiar daca ea face scandal tot ea il poate da afara.
Dar nici evacuarea n-are legatura cu cine e proprietar !

Alte discuții în legătură

Unde trebuie sa ma adresez daca sunt izgonita din casa? casatorita cu doi copii mici 0000000000 0000000000 unde trebuie sa ma adresez daca sunt izgonita din casa? casatorita cu doi copii mici, casa sotului, 11 ani de casnicie, in ce temei poate sa ma dea afara? ... (vezi toată discuția)
Casa în care locuim este pe numele bunicilor din partea mamei. părinții mei nu se mai înțeleg, poate fi dat tata afară în caz de divorț? Mimi... Mimi... Bună ziua! Am următoarea speță. Mama mea vrea sa divorțeze de tatăl meu... Nu mai sunt în relații bune de ceva vreme de când el a continuat sa bea ... (vezi toată discuția)
Evacuare inainte de divort Maria13_06 Maria13_06 Sotia detine apartament dobandit inainte de casatorie, la care sotul la momentul respectiv a facut un credit personal, care dupa 9 ani nu l-a achitat. In ... (vezi toată discuția)