avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare inainte de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare inainte de divort

Sotia detine apartament dobandit inainte de casatorie, la care sotul la momentul respectiv a facut un credit personal, care dupa 9 ani nu l-a achitat. In timpul casniciei si anterior creditul pt ap a fost platit de sotie, lucru care se poate dovedi. Sotia inca spera sa il convinga sa mearga la notar, dar pana atunci nu vrea sa se mute, ea sta pe la prieteni ca sa evite scandal. Mentionez ca sotul nu este violent, doar ca a devenit incoerent si implica fam&prieteni in pb personale, azi zice ca merge la notar, maine ca nu. Sotul nu a fost luat in spatiu, im ace st caz e legal sa fie schimbata iala? Sau se poate face cerere se evacuare? Cum ar fi mai corect?
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 09:53, 27 Iunie 2017
legislatia romaneasca nu e foarrte clara in domeniul aceta-al momentului cand isi face omul dreptate singur.
Proprietatea exclusiva da dreptul persoanei de a cere evacuarea oricarei persoane care sta de facto acolo.
Cu notarul nu prea am inteles ce rol are
Trebuia sa fi stat in casa ei si daca omul devine violent sau face scandal, putea obtine un ordin de restrictie si protectie si astfel, evacuat. Altfel, nu poate fi evacuat pana la divort.
Puteti cere evacuarea lui ca si capat de cerere in actiunea de divort.
Cat sotia st prin casele altora si el bine mersi in casa ei, nu vad de ce s-ar grabi ( el) sa divorteze la notar.
Depuneti cerere de divort la judecatorie si mutati-va in casa dvs.
Poate cere evacuarea si reintegrarea sa in spatiu chiar daca nu sta in acel imobil. Am avut o speta identica, si am castigat.
E normal in momentul in care te temi pentru propria siguranta sa parasesti imobilul.
Doamna trebuie sa divorteze prima data si dupa aceea nu mai e nicio problema in al da afara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot violent ContSters199251 ContSters199251 Buna ziua! Vreau sa expun problema unei cunstinte care nu stie cum sa procedeze si are nevoie de ajutor. Doamna a divortat de curand de sotul plecat in ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa florin42 florin42 Eu si sotia am luat un ap , banii find ai ei am dat declaratie la notar ca nu am pretentii find trecut cu zero la suta in cf.Acum vrea divort ma ameninta ca ma ... (vezi toată discuția)