avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Conditii de finantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Conditii de finantare

Buna ziua, daca in conditiile de finantare este specificat faptul ca: aplicantul trebuie sa contribuie la realizarea proiectului cu minim 15% din bugetul total al proiectului, se stabileste anterior care este procentul cu care contribuie aplicantul? sau in functie de cat ofera finantatorul, trebuie sa contribuie aplicantul? spre exemplu, daca finantatorul ofera doar 60%, atunci eu, cel care solicit trebuie sa completez suma, pana la 100%? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:11, 14 August 2013
Finantatorii acorda procent din valoarea totala eligibila. Cheltuielile neeligibile intra in competenta solicitantului. Pentru o abordare concreta si detalii va rog sa spuneti care este linia de finantare vizata.
Fondul pentru fapte bune - runda de finantare iulie 2013 (Fundatia Vodafone Romania)
[ link extern ]
In conditiile acestui finantator ati remarcat corect faptul ca diferenta pana la 100% a costurilor totale trebuie sa fie suportata de aplicant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare proiect OEniko OEniko Buna ziua, daca in conditiile de finantare este specificat faptul ca: aplicantul trebuie sa contribuie la realizarea proiectului cu minim 15% din bugetul total ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene danabobo danabobo Buna ziua,am urm problema:Am apelat la o firma pentru accesarea de fonduri europene.O data la 3 luni firma imi factureaza servicii de consultanta pe o suma ... (vezi toată discuția)