avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deplasare in interes de serviciu neefectuata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deplasare in interes de serviciu neefectuata

Buna ziua,
In cazul in care m-am aflat in incapacitate de a efectua o deplasare, din motive medicale, pentru care s-a platit cazarea, transportul si taxa de participare la o conferinta, cine suporta cheltuielile? Acestea urmau sa fie decontate dintr-un proiect cu finantare nerambursabila. Se mai pot deconta?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Diurna si decont cazare minanika minanika Buna ziua, In cadrul unui proiect international am efectuat diverse deplasari in tara si strainatate fie pentru a participa la instruirile obligatorii ... (vezi toată discuția)
Doctoranzii raman flamanzi in deplasare la conferinte? mitachealina mitachealina Doctoranzii plecati in deplasare la conferinte in tara, in vederea sustinerii unor prezentari la conferinte stiintifice, nefiind angajati ai universitatii si ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare dionis456 dionis456 Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire, sper sa fi scris un topicul corect. A trebuit sa fac o deplasare, inafara tarii, la un client. Iar acum firma de ... (vezi toată discuția)