avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie ANRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie ANRC

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema : doresc sa infiintez o firma care sa distribuie internet. Am inteles ca trebuie niste autorizatii speciale cum este si cea de la ANRC. As vrea sa stiu daca pot obtine autorizatia simultan cu procesul de deschidere a firmei si de ce fel de autorizatii mai am nevoie pentru a furniza acest tip de servicii. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andreutzu , utilizator 15:46, 12 Mai 2005
iti trebuie autorizatie si de la primarie
iti incepi demersul pentru deschiderea firmei si da, simultan se solicita si elibereaza si autorizatiile pentru specificul societatii

alx
Intra pe pagina ANRC www.anrc.ro si vei gasi niste formulate tip pe care le scoti la imrpimanta si te duci cu ele la anrc. Acolo impreuna cu un consultant vei completa forumlarul in funcite de cerintele si necesitiatie le functionare la firmei tale.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii infiintare srl sethgabriela sethgabriela buna ziua, cum aflu ce fel de autorizatii am nevoie la infiintare srl, se primeste de la registrul comertului o dovada in functie de codul caen in care se ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma dpdv al sanatatii si securitatii in munca alimirela alimirela Buna ziua, In cazul firmelor infiintate acum 20 de ani cand nu era L319 si NM de aplicare a legii, cum se procedeaza cu obtinerea autorizatiei dpdv SSM. ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de functionare dpdv al securitatii muncii dand dand Cine o elibereaza si cat ma costa ? Cine are nevoie de ea? Cine ma controleza daca o am? (vezi toată discuția)