1. Valabilitatea unui contract de munca nu este data de inregistrarea lui in REVISAL, ci de indeplinirea conditiilor de fond pentru incheierea acestuia.
2. Legea nr.76/2002 prevede :
Art. 83
(1) Angajatorii care încadrează absolvenţi în condiţiile art. 80 sunt obligaţi să menţină raporturile de muncă sau de serviciu ale acestora cel puţin 18 luni de la data încheierii.
(2) Angajatorii care încetează raporturile de muncă sau de serviciu ale absolvenţilor, anterior termenului prevăzut la alin. (1), sunt obligaţi să restituie, în totalitate, agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă sumele încasate pentru fiecare absolvent pentru care a încetat raportul de muncă sau de serviciu anterior termenului menţionat, plus dobânda de referinţă a Băncii Naţionale a României în vigoare la data încetării raporturilor de muncă sau de serviciu, dacă încetarea acestora a avut loc din următoarele motive:
a) încetarea raportului de muncă în temeiul art. 55 lit. b), art. 56 lit. d) şi e), art. 61 lit. d) şi art. 65 din Legea nr. 53/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
b) încetarea raportului de serviciu în temeiul art. 97 lit. b), art. 98 alin. (1) lit. e), art. 99 alin. (1) lit. b) şi c) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
.....
Prin urmare, pentru ca angajatorul sa nu fie obligat sa restitutie sumele incasate, raportul dvs de munca va trebui sa inceteze in baza urmatoarelor articole din Codul Muncii : art.81 - demisie, art.61 lit.a - concediere disciplinara, art.61 lit.b - concediere pentru arestarea preventivă, art.61 lit. c - concediere pentru inaptitudine medicală etc.