avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR sef magazin
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR sef magazin

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati ce cod COR sa aleg pentru sef magazin. Este un magazin mic fara serviciu sau department, doar 2 vanzatori care lucreaza cu schimbul.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: IldikoB , utilizator 16:59, 12 August 2013
Puteti folosi codul 112021 - Director magazin
Multumesc mult ( nu are studii superioare sau calificare in domeniul comertului)
112021 - Director magazin
Nivelul de instruire: nedefinit de COR; in functie de alte reglementari
[ link extern ]

Nu sunt necesare studii superioare pentru a ocupa o astfel de functie.
Ok. O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cor - nivel de instruire nedefinit [?] Markx Markx COR - Nivel de Instruire - [?] Buna ziua, As dori sa angajez pe cineva fara studii superioare - de fapt nici studiile medii nu le-a terminat - pentru un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa stiu seful de santier ce atribuții trebuie ... Rabia Rabia Buna ziua as dori sa stiu seful de santier ce atribuții trebuie sa aiba si daca este nevoie de studii de specialitate, si daca pot angaja opersoana spaniola ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru pozitie de conducere cu studii medii laurafrincu laurafrincu Buna ziua. Am nevoie de ajutor, va rog. Lucrez la o firma privata de aprope 2 ani, si in acest timp am promovat la o functie de conducere, respectiv Serial ... (vezi toată discuția)