avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Anexa magazie se impoziteaza?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Anexa magazie se impoziteaza?

In curtea societatii am o cabina din tabla,fara fundatie ( nu am avut nevoie nici de autorizatie de constructie) in care sunt depozitate tomberoanele de gunoi. Trebuie sa platesc impozit la Primarie?
Ce lege trebuie sa consult ?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:53, 12 August 2013
Codul fiscal, art 249 si normele metodologice :
(5) În înţelesul prezentului titlu, clădire este orice construcţie situată deasupra solului şi/sau sub nivelul acestuia, indiferent de denumirea ori de folosinţa sa, şi care are una sau mai multe încăperi ce pot servi la adăpostirea de oameni, animale, obiecte, produse, materiale, instalaţii, echipamente şi altele asemenea, iar elementele structurale de bază ale acesteia sunt pereţii şi acoperişul, indiferent de materialele din care sunt construite. Încăperea reprezintă spaţiul din interiorul unei clădiri.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri iribuc iribuc pentru o cabina poarta din fibra sticla , fara fundatie , amplasata la suprafata terenului ( si deci pe care o pot muta oriunde ) se plateste impozit pe ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri ana55 ana55 1)pentru un foisor se va plati impozit pe cladire,la consiliul local? 2)se considera cladire? (vezi toată discuția)
Impozit casa neterminata nicol_68 nicol_68 Buna ziua,am o casa P+E,in constructie ,respectiv zidarie,plansee,acoperis cu invelitoare de tabla,nelocuita.Autorizatia de constructie este expirata.Trebuie ... (vezi toată discuția)