Buna ziua. As dori si eu cateva sfaturi pe cat posibil. Problema mea este urmatoarea:
- in luna februarie 2013, datorita faptului ca nu ne mai intelegeam, sotia mea a plecat de la domiciliu impreuna cu copilul nostru de 6 ani. A fost o intelegere de comun acord, in sensul ca a luat din casa tot ce a vrut si era al ei plus copilul si a plecat in alta localitate, lasandu-mi si cheile de la usa.
In tot acest timp am tinut legatura pentru copil, dar nu am initiat niciunul procedura de divort, ea ramanand cu domiciliul la adresa respectiva.
Saptamana trecuta, eu fiind plecat in concediu, a revenit la apartament, a spart usa metalica, a pus alta si am gasit-o in casa cu copilul.
Mentionez ca apartamentul respectiv este luat pe numele meu, cu credit bancar, cu un an inainte de a fi cu ea, contractul e doar pe numele meu, iar toate bunurile din casa sunt cumparate tot atunci, existand facturi.
Problema este: eu nu pot face nimic? normal, voi intenta divort, ceea ce trebuia sa fac de mult, e vina mea, dar ea nu poate fi trasa la raspundere cu nimic?
Nu ne-am certat, nu a fost scandal, doar am ajuns acasa, am gasit-o acolo si am plecat...ce e de facut?
Cel mai recent răspuns:
johnnygardosh , utilizator
10:41, 20 August 2013