avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nevinovat in Spania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nevinovat in Spania

Buna ziua tuturor , am fost in vacanta in spania cu prieteni de famile ( cuplu) si am vizitat mai multe orase in spania . Si prieteni mei au iesit in oras la plimbare au vizitat magazine nicu prietenu meu a vrut sai cumpere sotiei un lantisor de aur se apropia ziua indragostitilor si a vrut sai faca un cadou sotie . Bun a intrat in magazin sau uitat iera foarte scumpe si a vrut sa plece la alta bijuterie sa caute doar ca , cand au vrut sa iasa vanzatoru a strigat dupa iei ca a furat aur noi aveam aur nostru . Precizez ca in bijuterie ierau camere de supraveghere ieu ieram la o terasa mancam si pana sa ajunga ( cuplu ) la mine au venit iei si in spate politia . Neau incatusat pe toti tre ca pe niste CRIMINALI si nea tinut o noapte in celula si neau tinut si lanturile noastre la silvi nevasata lu nicu ia luat si bratara de pe mana lui nicu ia luat si cercelu care il avea in ureche mie meau loat 3 lanturi nu ie logic noi incercam sa le explicam ca sunt lanturile noastre dar nu ne credea . Am avut o translatoare in final si un avocat din oficiu . As vrea sa stiu avocatu ie obligat sa ma ajute pana se inchide dosaru. Noi nu intelegem daca spune ca sunt din bijuterie cum spune vanzatoru de ce nu a adus imagini cu ieie daca a furat ceva pe mine nici nu ma vazut vanzatoru si a spus ca lanturile sunt de la iel . Noi avem poze cu lanturile noastre in franta la piscina ,mare, munte in germania . Va rog frumos sami dati un raspuns . Sunt deja 6 luni de cand sa intplat . Ma scuzati pentru greselile de ortografie . Va multumes .
Cel mai recent răspuns: Subti , utilizator 02:39, 13 August 2013
Avocatul nu este obligat sa apere clientul decat atata cat este angajat.
Daca ati avut avocat din oficiu depinde cat avea dreptul sa va apere.

Daca este cum ziceti veti castiga procesul.
Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsire de libertate in mod ilegal - articol in regulamentul scolar manolachealex manolachealex Are voie directorul scolii sa emita o regula prin care sa nu ti se permita sa iesi din curtea scolii decat in pauza mare? La mine in liceu asa e si ori de cate ... (vezi toată discuția)
Instanþa care pronunþã o asemenea hotãrâre este responsabilã, eficientã ºi integrã? carmen2010 carmen2010 Cum ati aprecia o instanta care pronunta o hotarare care sa tina loc de act autentic pe baza unei chitante de mana datate1993, care cuprinde in context ... (vezi toată discuția)
Ne distram in sala de judecata avTodincaVeronica avTodincaVeronica Cand v-ati distrat ultima data in sala de judecata? Cunoasteti intamplari hazlii? Judecatorul l-a intrebat pe martor: "Ai vazut boul? ... (vezi toată discuția)