avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa pentru cladire inchiriata de la stat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa pentru cladire inchiriata de la stat

In situatia in care , titularul dreptului de proprietate , o institutie de stat ,nu isi reevaluaza cladirea , asa cum precizeaza Codul fiscal , cine plateste taxa penalizatoare de 10-20% asupra valorii de inventar ., a cladirii ?
Reglementarea din Codul fiscal , referitoare la plata taxei pentru cladire , in locul titularului dreptului ,nu este neconstitutionala ?, dar sanctionarea chirisului pentru neindeplinirea obligatiei proprietarului ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:47, 17 August 2013
Pe aceasta tema controversele sunt vesnic de actualitate. Si eu sunt curios sa aflu punctul de vedere al unui specialist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla taxare/valoare de inventar Undertaker Undertaker Am si eu 2 intrebari: 1. Stie cineva vreun text legal care sa interzica expres dubla impozitare/taxare? As vrea un raspuns mai detaliat gen art. nr... din ... (vezi toată discuția)
Contrct de inchiriere si impozit pe cladiri Adela Miklos Adela Miklos O persoana fizica inchiriaza o cladire la o persoana juridica. Cine plateste impozitul pe cladiri? Persoana juridica inregistreaza in contul 212 constructii, ... (vezi toată discuția)
Reevaluare cladire din 2 in 2 ani? bestb bestb Salut! Am si eu o intrebare: Se poate reevalua o cladire care a fost reevaluata ultima oara la 31.12.2007? Adica se poate si mai devreme decat 3 ani sau ... (vezi toată discuția)