SORA MEA ESTE IN SPANIA IMPREUNA CU FETITA EI DE 5 ANI,TATAL FETITEI ESTE SI EL IN SPANIA DAR SAU DESPARTIT ,IAR ACUM SORA MEA VREA SA PLECE IN TARA,IN VACANTA,SI AR VREA SA O IA SI PE AIA MICA CU EA DAR NU POATE PENTRU CA TREBUIE SEMNATURA LUI SI EL NU ESTE DEACORD SA-I DEA SEMNATURA ,VA ROG SA-MI SPUNETI CE PATE SA FACA SA-I OPTINA SEMNATURA??
DACA NU AU FOST CASATORITI, SI DACA FETITA ESTE RECUNOSCUTA DE TATA, MAMA AR TREBUI SA FACA O CERERE DE INCREDINTARE IN FATA INSTANTEI DE JUDECATA LA ULTIMUL DOMICILIU DIN TARA AL TATALUI.
In acest sens , fetita va fi incredintata spre crestere si educare mamei , pt a preintimpina vreo dorinta a tatalui de a a se adresa si el instantei de judecata , mama putand cere , in cadrul aceluiasi proces , pensia de intretinere , care poate atinge 1/4 din veniturile ce au caracter de continuitate ale sotului.
Practic , copilul este asimilat unului rezultat dintr-o casatorie , avand aceleasi drepturi....
Tatal , insa , isi poate exprima dorinta de a pastra legatura cu minorul , exercitand un drept de vizita, incuviintat de catre instanta de judecata printr un program prestabit fie prin acordul partilor , fie de catre insasi instanta de judecata.
cred ca am fost inteles gresit,fetita sta cu mama ei iar tatal fetitei nu a mai vizitato de 2 ani,a spus ca pe el nu-l intereseaza de ea,iar sora mea vrea sa plece in romania la vara si el nu vrea sa-i acorde semnatura sa treaca granita cu fetita.
TATAL FETITEI ESTE AICI IN SPANIA,NU IN ROMANIA!!!!!
Caz disperat
monikaslz
buna ziua ! nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu probl mea .Sora mea este recent casatorita in Romania dar locuieste in Italia. Din aceasta casatorie a rezultat ... (vezi toată discuția)