avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit la primarie pentru mijloc fix clasa 2.1.23.5
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit la primarie pentru mijloc fix clasa 2.1.23.5

Daca in contabilitate am inregistrat un mijloc fix in clasa 2.1.23.5-alte echipamente tehnologice neregasite in cadrul clase 2.1.2-trebuie sa platesc impozit la primarie?
Cu multumiri,
Watt
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:04, 13 August 2013
Nu. Impozitele si taxele datorate bugetului local sunt cele prevazute in art 248, Cod fiscal :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare transpaleta manuala hidraulica mari.a mari.a Buna seara, Spuneti-mi va rog daca gresesc, am considerat ca transpaleta manuala hidraulica este un utilaj, o pot inregistra in contul 2131 \"echipamente ... (vezi toată discuția)
Scutiri pentru plata impozitului pe mijloacele de transport denisa1987 denisa1987 As avea si eu nevoie de putin ajutor. Am de facut un proiect care are ca tema \"Cadrul legislativ-normativ si studiu de caz privind impozitul de mijloacele de ... (vezi toată discuția)
Clasificare mijloc fix tatiana1 tatiana1 Am achizitionat un sonar necesar masuratorilor batimetrice si caut de o ora in catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor ... (vezi toată discuția)