avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

buna ziua! acum mai putin de un an am facut un contract cu o agentie iar pentru inscriere a trebuit sa dau o suma de bani; contractul nu a expirat inca si as vrea sa stiu daca pot recupera banii respectivi sau daca pot sa-i dau in judecata. va rog mult dati-mi un sfat. ce ar trebui sa fac sa pot recupera banii. va mutumesc!
Detaliați... ce fel de agentie? ce fel de contract?
Care sunt clauzele de incetare?
este o agentie de modeling, am fost "agatata" pe strada de o domnisoara si convinsa sa particip la o sedinda foto.am platit o taxa de inscriere de 50 lei, apoi am participat la o sedinta de acomodare si mi-au dat un album foto, insa a trebuit sa platesc suma respectiva de bani pana sa primesc albumul.am incheiat un contract de reprezentare (asa scrie pe el) in 2 exemplare si trebuia sa fiu sunata sa particip la o sedinta ca sa imi recuperez banii pe care ii dadusem; bineinteles nu am fost sunata nici pana acum si m-am interesat si am aflat ca mai multe persoane au fost inselate astfel, as vrea totusi sa actionez inainte sa fie prea tarziu. contractul expira pe 8.11.2013.
Chiar daca ati avea dreptate suma de 50 lei este ridicol de mica pentru a merita deranjul unei actiuni in instanta, pana la urma nu ati pierdut banii,ati ramas cu albumul foto.
daca era vb de 50 de lei nu ma deranjam nici sa caut acest site, este vb de o alta suma mai mare, insa multumesc...

Alte discuții în legătură

Posibil inselaciune cu acte in regula opsimmary opsimmary Buna ziua! Imi cer scuze pt povestea mult prea lunga. Situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: - am fost \\"selectata\\" pe strada de o persoana de la o ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un contract dubios mihasava35 mihasava35 Buna seara,in urma cu o luna,am fost agatata pe strada de un agent,al unei agentii foto...Una peste alta,mi-au facut capul calendar,cum ca,aceasta firma se ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract RamonaLoredana RamonaLoredana Am incheiat un contract de reprezentare cu o agentie de publicitate pentru fetita mea la sfarsitul lunii iunie cand a avut loc si sedinta foto pentru ... (vezi toată discuția)