avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... In legatura cu un contract dubios
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

In legatura cu un contract dubios

Buna seara,in urma cu o luna,am fost agatata pe strada de un agent,al unei agentii foto...Una peste alta,mi-au facut capul calendar,cum ca,aceasta firma se ocupa de selectarea copiilor,in vederea unor sedinte foto,pt reclame reviste,tv,etc.
Ca orice parinte de conditie medie,isi doreste ceva mai bun pt copilul lui,asa ca am crezut in spusele doamnei patron...Am semnat un contract,in care firma respectiva,se angajeaza sa faca doua sedinte foto copilului meu,apoi in decurs de doua luni va face doua albume foto cu coperta groasa,care va contine 20 de fotografii,un album va ramane la mine,altul la ei ca titlu de prezentare pt viitoarele contracte...Acest contract sa semnat,si sa cerut suma de 1500 lei,pt care mi sa eliberat bon fiscal...Toate bune si frumoase,daca nu pun la socoteala ca a trebuit sa imprumut bani pt a achita aceasta suma.
Trecand totusi o luna,am sunat sa vad ce se intampla,pt ca,ei m-au asigurat verbal ca in 3-4 saptamani va fi gata albumul...Numai ca....surpriza....nu raspund la telefon..As merge la sediu la ei sa pun intrebari,numai ca,au specificat in contract,ca el se poate rezilia daca apar neintelegeri..Prin asta eu inteleg,ca daca merg la ei si imi pierd firea......nu mai am contract.
Ce pot face legal cu acest contract?
Imi pot recupera banii?
Pot impiedica cumva ca alte mamici credule ca mine sa nu pateasca ceea ce am patit eu?
Multumesc pt raspunsuri

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii? Cristina Iuliana30 Cristina Iuliana30 Bună ziua! Văd că nu e prima oară când se discută acest subiect aici.. Deci, în urmă cu 2 zile, un băiat m a oprit pe mine și încă o prietena la ... (vezi toată discuția)
Inselaciune agentie foto modeling alexuta32 alexuta32 buna ziua,acum trei luni am fost oprita de o fata cu pliante pt o sesiune foto,si mam laat convinsa ca in urma unor taxe nu ff mari iti faceau un album foto si ... (vezi toată discuția)
Posibil inselaciune cu acte in regula opsimmary opsimmary Buna ziua! Imi cer scuze pt povestea mult prea lunga. Situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: - am fost \\"selectata\\" pe strada de o persoana de la o ... (vezi toată discuția)