avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inselaciune agentie foto modeling
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inselaciune agentie foto modeling

buna ziua,acum trei luni am fost oprita de o fata cu pliante pt o sesiune foto,si mam laat convinsa ca in urma unor taxe nu ff mari iti faceau un album foto si chiar daca in contract scrie ca la ridicarea albumului de poze trebuie platita o taxa pers care explica si incheia contractele spunea ca ne intelegem si ei isi retrag banii din contractele pe care agentia le va oferi,sedinta foto a fost un fiasco facuta la misto de 2pers care habar naveau nimik,asa ca nu ma mai interesat albumul,acum imi trimit mesaje cu amenintari cei din agentie ca ma reclama unui avocat si vor cere daune de 1000euro...ce sa fac
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:05, 30 Mai 2014
Daca aveti contract cu ei trebuie respectat contractul.
Aveti si dvs. dreptul de a consulta un avocat insa in caz de proces ei au prima sansa in functie de contract si alte aspecte care le pot fi favorabile.

Nu cred ca se poate vorbi despre o infractiune de inselaciune si ar fi un fiasco depunerea unei plangeri penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune alinamaria92 alinamaria92 buna ziua! acum mai putin de un an am facut un contract cu o agentie iar pentru inscriere a trebuit sa dau o suma de bani; contractul nu a expirat inca si as ... (vezi toată discuția)
Probleme angajator - contract fals, bani luati oana027 oana027 Buna ziua, In iuanuarie 2013 am fost una din cei cativa \\\\"naivi\\\\", ca sa nu spun altfel, care a platit in total suma de 970 RON unei firme. Agata ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea de a plati contravaloarea unui contract la ale carei servicii am renuntat ade_le_81 ade_le_81 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:m-am lasat convinsa sa semnez un contract valabil 1 an,cu o firma de modelling din ... (vezi toată discuția)