avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

In centrul orasului CARANSEBES si anume in MOLL si.a facut sediu S.C (editat) S.R.L.Trecand pe acolo am fost ..acostati..de doi barbati spunand ca fata e potrivita pt model si ca ei ne pot ajuta sa obtinem anumite contracte de publicitate....fata fiind curioasa am zis ca sa urcam si sa vedem despre ce este vorba.Acolo s.a prezentat o d.na ..a zis ca ea e directoru si ca ea ne poate reprezenta pt obtinerea de contracte ....m-a prostit si am de la semnat contractul...am fost chemata cu fata la sedinta foto si a ramas sa merg la sediu lor dupa 60 de zile sa-mi dea albumul foto..DUPA ACEST TIMP AM MERS LA SEDIU SI NU MAI ERA NIMENI ACOLO.ACUM 2 ZILE AM PRIMIT ALBUMUL ACASA SI O ..NOTIFICARE..de la o firma S.C.(editat) S.R.L.ca in 5 zile sa le depun in cont o anumita suma pt albumul foto daca nu se ajunge la judecata.AS VREA SA STIU DACA E CEVA LEGAL SAU E O INSELATORIE???? ATASEZ MAI JOS SI ACTELE CARE LE AM PRIMIT.
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dragalinapostolachemihaela , utilizator 15:13, 5 August 2015
Depinde ce clauze contine contractul pe care l-ati semnat.Pe site nu apare nici un document atasat.
NU am putut sa le atasez aici si v.am trimis actele pe emailul dumneavoastra
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2015
dragalinapostolachemihaela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme angajator - contract fals, bani luati oana027 oana027 Buna ziua, In iuanuarie 2013 am fost una din cei cativa \\\\"naivi\\\\", ca sa nu spun altfel, care a platit in total suma de 970 RON unei firme. Agata ... (vezi toată discuția)
Inselatorie copil de 14 ani djleon djleon Buna ziua,urmaresc site-ul de mult din pura curiozitate si nu am avut nevoie de o parere avizata,PANA ACUM...Fata mea,in varsta de 14 ani si cu inca o prietena ... (vezi toată discuția)
Firma fantomă Stefania Ungureanu Stefania Ungureanu , astazi m au racolat dupa strada 2 baieti spunandu mi ca sunt frumoasa si pot sa ma angajez la ei .bineiteles am crezut ..am Vorbit cu directoare m a convins ... (vezi toată discuția)