avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obligatia de a-mi acorda un aviz favorabil (obligatia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obligatia de a-mi acorda un aviz favorabil (obligatia de a face)

Doresc să mă debranșez de la sistemul centralizat de termoficare. În acest sens am depus toate actele necesare conform legii 325/2006, cât și al ordinului ANRSC 91/2007. Cu toate acestea, furnizorul refuză să-mi dea aviz favorabil.
Cărei instanțe mă pot adresa și cum pot obliga furnizorul să-mi acorde avizu?
Care este temeiul legal?
Cel mai recent răspuns: george53 , utilizator 09:09, 6 Ianuarie 2014
Problema a fost rezolvata la judecătorie, unde am și câștigat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare termoficare nituraducu nituraducu Buna ziua, In cursul zilei de azi am depus o cerere de debransare de la regia de termoficare craiova,iar de acolo mi s-a comunicat ca nu o sa primesc un ... (vezi toată discuția)
Montarea centralei termice de apartament king king Buna ziua.As dori si eu raspuns la o intrebare.In urma unei sedinte sa dispus sa facem separare de gaz,fiecare familie.Firma care face instalatia de gaz,mai ... (vezi toată discuția)
Debransare termoficare curtachev curtachev Buna ziua.Doresc sa ma lamuriti cu privire la conditiile cumulative pentru avizarea debransarii de la termificarea centralizata in vederea motarii centralei de ... (vezi toată discuția)