avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Este posibil si ce sanse am sa recuperez taxa de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Este posibil si ce sanse am sa recuperez taxa de timbru?

Buna ziua, recent am cumparat o autoutilitara (din anul 1992) cu 2 locuri am introdus in tara am finalizat certificarea si omolagarea acestuia la RAR unde spre surprinderea mea au inregistrat in norma de poluare Non Euro.La cererea de la ANAF pentru cotatie taxa de timbru valoarea taxei depaseste cu mult valoarea masinii.Normal norma de poluare trebuia sa fie undeva Euro 2 dar din cauza ca este autoutilitara care se omologeaza dupa tipul de motor si nu dupa emisii de gaze s a ajuns la acesta decizie.
intrebarea mea este? > ok, platesc taxa dar ce sanse am sa recuperez in instanta , si eventual in cat timp? tototdata daca este cineva un avocat care se ocupa din Cluj Napoca cu aceste dosare?
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Taxa mare de inmatriculare a unui autovehicul. posibilitati??? orby orby Buna ziua. Este vorba despre un autoturism, la care taxa de prima inmatriculare conform calculatoarelor aflate pe internet este cca. 13.000 euro fata de ... (vezi toată discuția)
Noua taxa de poluare!!!!!!!! alinel alinel am cumparat o masina adusa din Germania cu 2200 euro,este din1998,Opel Astra si aflu ca trebuie sa platesc 1412 euro taxa adica atat cat a costat ea in ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare Gabriella28 Gabriella28 Buna ziua!Fratele meu are o masina E2 de inmatriculat, cumparata din Germania. Conform deciziei de calcul eliberat de ANAF, a platit 1764 lei taxa poluare. ... (vezi toată discuția)