avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare minor fara termen de judecata?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare minor fara termen de judecata?

Dupa noul cod civil am inteles ca nu mai exista custodie unica decat in cazuri exceptionale tocmai de aceea ,la sfatul unui avocat ,eu si tatal copilului am apelat la un mediator si avem un acord de mediere si planul parental deja facut DAR am fost la judecatorie si mi s-a spus ca trebuie sa fac o cerere [ pe care nu am idee cum sa o fac si ce sa scriu in ea] dupa care ni se da un termen apoi judecatorul trimite autoritatea tutelara la noi acasa si abia dupa aceea pot intra in camera de consiliu ceea ce cred ca dureaza cel putin un an.
Noi vrem sa rezolvam totul pe cale amiabila si fara sa pierdem atata timp inutil , as vrea sa stiu daca este vreo posibilitate sa scap de termenul ala sa scapam mai rapid , mai ales ca noi incercam sa avem dosarul complet.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:29, 27 August 2013
Ce drept si-a refuzat, doamna?
In instanta se depune cerere pt emiterea unei hotarari de expedient.
Din tara iesiti cu acordul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu acord de mediere contestat auricius auricius Buna ziua. Am fost martorul unuidivort in care consider ca sa comis un abuz. Sotul a intentat divort dupa ce se semnase inprealabil un acord de mediere prin ... (vezi toată discuția)
Divort la notar cu minori luca_claudia72 luca_claudia72 as vrea sa stiu cat de repede decurge un divort la notar cu minori, care sunt demersurile, daca sunt audiati copiii si daca trebuie sa fie de fata sotiii sau ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns urgent - divort cu minori alexandraroxana13 alexandraroxana13 buna seara.va rog ajutatima cu un sfat. sotul meu vrea sa divorteze de mine pe motiv ca nu mai ma suporta.avem doi copii unu de4ani si unu de 2ani.cand mia zis ... (vezi toată discuția)