Buna seara,rog un raspuns avizat,un barbat in urma unui divort a deschis o actiune de partaj,in timpul procesului el a vandut dreptul litigios fiului acestuia si norei sale,dupa pronuntare s-a facut partajul,fosta sotie a luat ce i s-a cuvenit iar fiul si nora ce i s-a stabilit de catre instanta,printre care si un etaj dintr-un imobil.Barbatul care a facut cesiunea de drepturi litigioase,trebuia sa primeasca de la baiatul lui si de la nora”intretinere pe tot restul vietii constand in hrana,imbracaminte si asistenta medicala in caz de boala,medicamente si suportarea cheltuielilor de inmormantare si pomenirile dupa credinta”,NU A PRIMIT NIMIC,ba mai mult a ajuns sa stea cu chirie in propria lui casa,de medicamente si alte cele nici nu se mai pune in discutie ,este certat,injurat,batjocorit de fiul si nora acestuia aproape zilnic,este izgonit din casa chiar daca are forme legale pe acel domiciliu,este primit numai cad are chef nora acestuia in casasi lista poate continua!!!Cum putem ajuta un astfel de om sa-si recapete demnitatea si ceea ce i se cuvine?Ce actiune ar putea promova?Eu in scurtele mele cunostinte in materie l-am sfatuit sa promoveze o actiune de rezolutiune a Contractului de Cesionare de drepturi litigioase(practic sa ceara rezolutiune actului prin care i-a dat ceea ce i se cuvene din partajul cu fosta sotie).De avocati nici nu incape in discutie,nu are bani!!!Haideti sa facem o fapta buna,va rog frumos in numele lui!
Rezolutiunea nu se va putea face decat prin instanta, cu taxa de timbru la valoare, cu martori de audiat si - cel mai bine pt dvs - cu avocat angajat (daca nu pt tot dosaruL, macar pt redactarea actiunii).
Anularea donatiei
luci_jsv
Am facut un act de donatie fiului si respectiv, norei mele. Intre timp ei s-au despartin prin divort, iar nora mea traieste in concubinaj cu un alt barbat. A ... (vezi toată discuția)
Partaj
rozadiana
Buna ziua.Vreau sa aduc in discutie situatia locuintei mele actuale,proprietatea mai multor persoane.Aceasta locuinta a fost cumparata de catre socrii mei prin ... (vezi toată discuția)