avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exista incompatibilitate , daca...?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exista incompatibilitate , daca...?

exista incompatibilitate, daca am cabinet de mediere particular, sunt viceprimar ales si investit in functie, si mai exercit si functia de manager tehnic GAL( Grupul de Actiune Local) , prin PFA ( persoana juridica autorizata) ...
Mi s-a raspuns ca exista incompatibilitate daca exercit functia de viceprimar, direct ...
dar daca o exercit tot eu dar printr-un PFA ? mai este incompatibilitate?#-o

Alte discuții în legătură

Este legal ?? baza baza este legal, ca un viceprimar sa fie si manager GAL, prin incredintare directa , printr-un PFA?? si daca DA , cum poate fi platit ?\\" (vezi toată discuția)
o problema !conflict de interese sau incompatibilitate ? baza baza daca sunt viceprimar, iesit la pensie in 2012, din functia de secretar de primarie, pot sa fiu manager GAL (grup de actiune local), sa am birou de ... (vezi toată discuția)
Consecintele conflictului de interese, si cine il poate stopa? baza baza daca un viceprimar de primarie este in conflict de interese, cu managerul tehnic al grupului de actiune local, care ar fi consecintele si cum se poate seziza ... (vezi toată discuția)