avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... e legal?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

e legal?

E legal ca un politist in timpul liber sa vanda legume in piata ?Zice ca a facut rost de un certificat de producator.#-o
Politisstul ca functionar public civil ii este interzisa orice alta activitate din care sa obtina venituri, inclusiv comert, mai mult decit atit prin comportarea sa nu poate sa stirbeasca prestigiul profesiei, ceeea ce dv, aratati ca o face.
Buna seara din nou.Cui pot sa ma adresez de incalcarea aceasta a politistului?Cine poate lua masuri in acest sens?Multumesc.
In primul rand sefii lui si apoi ministerul din care face parte....:rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politistul poate practica legal taximetria? lantinidium lantinidium Am fost solicitat sa ma pronunt [b]daca un politist poate practica, bineinteles legal, taximetria in timpul liber.[/b] Eu cred ca poate. Ce parere aveti? Ati ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati profesie de mediator Harvey01 Harvey01 Buna ziua As vrea sa va intreb daca exista incompatibilitate intre profesia de politist si cea de mediator in special ca urmare a schimbarii recente a ... (vezi toată discuția)
Daca sunt politist, pot lucra si ca traducator autorizat? adebayor adebayor Buna ziua Sunt politist si vreau sa lucrez ca traducator autorizat deoarece am absolvit Facultatea de Litere.Potrivit legii 161 din 2003 putem ... (vezi toată discuția)