avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa fiscala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa fiscala

am 3 ani de cand lucrez la firma x .patronul este obligat sa-mi trimita fisa fiscala an de an
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:06, 14 August 2013
Fisele fiscale au fost eliminate de la 1 ianuarie 2012 iar de la acea data angajatorii nu mai obligatia sa completeze si sa depuna copii dupa aceste documente la organele fiscale.

Potrivit modificărilor aduse Codului Fiscal prin Ordonanţa Guvernului nr. 30/2011 angajatorii nu vor mai avea obligaţia completării şi depunerii fişelor fiscale. Această prevedere se aplică începând cu 1 ianuarie 2012 pentru drepturile salariale şi asimilate salariilor realizate după această dată.

Angajatorii vor avea obligaţia de a elibera, la cererea angajaţilor, un document care să cuprindă cel puţin informaţii privind: datele de identificare ale contribuabilului, venitul realizat în cursul anului, deducerile personale acordate, impozitul calculat şi reţinut, document care nu este un formular tipizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale bordas-maria bordas-maria Spuneti-mi daca pentru anul2012 se mai fac fisele fiscale? Daca nu ce se da salariatului atunci cind solicita aceasta fisa de venituri? Ce trebuie totusi sa ... (vezi toată discuția)
Fisele fiscale mai sunt obligatorii? laura1720022000 laura1720022000 Buna ziua, In fiecare an, eu ca salariat, am primit o fisa fiscala pentru anul in urma. Nu sunt sigura dar am inteles ca aceste fise fiscale nu mai sunt ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa-mi dea, desi i-am solicitat in scris acest ... croberta croberta Angajatorul refuza sa.mi dea, desi i.am solicitat in scris acest lucru, fisele fiscale pe o anumita perioada de timp. Care e baza legala conform careia e ... (vezi toată discuția)