avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul refuza sa-mi dea, desi i-am solicitat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul refuza sa-mi dea, desi i-am solicitat in scris acest ...

Angajatorul refuza sa.mi dea, desi i.am solicitat in scris acest lucru, fisele fiscale pe o anumita perioada de timp. Care e baza legala conform careia e obligat sa mi le puna la dispozitie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 24 August 2023
Buna ziua,
Nu mai exista fise fiscale, prin urmare nu are ce sa va dea.
Ce anume doriti sa stiti, veniturile, contributiile?
Puteti sa va faceti cont in Spatiul Privat Virtual sau la Casa de Pensii si aflati raspunsul singur(a).
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit prevederilor art.81 alin.(2) din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, angajatorii au obligatia de a elibera salariatilor sau fostilor salariati, la cerere, un document care sa cuprinda cel putin informatii privind: datele de identificare ale contribuabilului, venitul realizat in cursul anului, deducerile personale acordate, impozitul calculat si retinut. Documentul eliberat contribuabilului, la cererea acestuia, nu reprezinta un formular tipizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale bordas-maria bordas-maria Spuneti-mi daca pentru anul2012 se mai fac fisele fiscale? Daca nu ce se da salariatului atunci cind solicita aceasta fisa de venituri? Ce trebuie totusi sa ... (vezi toată discuția)
Este legal sa cer statele de plata din contabilitate dacă iau ... Florina@123 Florina@123 Este legal sa cer statele de plata din contabilitate dacă iau salariul pe card? Ca nu vor sa mi le dea (vezi toată discuția)
Fisa fiscala florinel40 florinel40 am 3 ani de cand lucrez la firma x .patronul este obligat sa-mi trimita fisa fiscala an de an (vezi toată discuția)